Skip navigation

12-15 ντομάτες, πιπεριές πράσινες ή κοκκινες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες ή ό,τι μας αρέσει
λάδι
200 γρ. ρύζι

1 σακουλάκι Πριονίδι

250mlCAJOLINE ALOE VERA
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο και μάραθο (αν έχουμε)
λίγη φρυγανιά τριμμένη
πατάτες
αλάτι, πιπέρι Cajoline Aloe Vera

Κοβουμε ένα καπάκι από τα λαχανικά μας και τα αδειάζουμε. Κρατάμε την ψίχα.
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί και τα πασπαλίζουμε εσωτερικά λίγο αλατοπίπερο και λίγη ζάχαρη.

Βάζουμε σε μεγάλο πολυκόφτη την ψίχα και τα πριονίδια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο και το μάραθο και τα κόβουμε όλα ψιλά ψιλά.Εκεί προσθέτουμε το CAJOLINE ALOE VERA και τα αφήνουμε να αφρίσουν ανακατεύοντας αργά και σταθερά τα υλικά. Ο αφρός πρέπει να γίνει πυχτός.

Τα βάζουμε όλα σε μια κατσαρόλα, με λίγο λάδι, λίγο νερό, το ρύζι και αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο (προαιρετικά. Μπορούμε και να το παραλείψουμε το βράσιμο).

Γεμίζουμε τα λαχανικά, τα σκεπάζουμε με τα καπάκια τους, ρίχνουμε από πάνω λάδι και τα πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις τοποθετούμε στο ταψί ανάμεσα στα αφρίζοντα γεμιστά και τις αλατοπιπερώνουμε.

Μαγειρεύουμε για 1 ώρα περίπου στους 180.

Ο αφρός θα φανεί πως έχει χαθεί κατά το σερβίρισμα αλλά το CAJOLINE ALOE VERA θα μας τον επαναφέρει στην ζωή μέσα στο στόμα μας όσο μασάμε το φαγητό.Συνοδεύονται με κρύο Milko φράουλα.

Advertisements

One Comment

  1. Ουάου!!!Απίθανη και εύκολη νοστιμιά.Σίγουρα πρόκειται για ένα πιάτο με χρώμα και άρωμα.Φανταστική η ιδέα του cajoline που κάνει το φαγητό πιο αφράτο.Ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω σύντομα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: