Skip navigation

Γορίλας στον φούρνο

Συστατικά

1 πτώμα ενήλικα γορίλα

Πατάτες

Πελτές

Κρεμμύδια

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Παίρνουμε τον γορίλα και τον ξαπλώνουμε ανάστελα σε ένα τεράστιο ταψί (ο γορίλας πρέπει να είναι καλοπλυμένος και να του έχετε αφαιρέσει όλες τις τρίχες). Τον λούζουμε με ντοματοπελτέ και τον πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Τον βάζουμε στο φούρνο για 5 ώρες (το κρέας του είναι πολύ σκληρό και θέλει πολλές ώρες μέχρι να ψηθεί) και μόλις είναι έτοιμος τον σερβίρουμε σε ένα μεγάλο τραπέζι. Το φαγητό αυτό θα ικανοποιήσει 10 περίπου άτομα.

 

Black Swamp

1 λίτρο νερό βάλτου

5 νούφαρα μεσαίου μεγέθους

1 φλιτζανάκι σαλμονέλα

1 μεζούρα vanish oxy active

½ κιλό ρύζι

5 φέτες τυρί τύπου κασέρι

5 ταμπλέτες baygon για τα κουνούπια τριμμένες

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό του βάλτου μαζί με την λάσπη που έχει. Αφού αρχίσει και βγάζει φουσκάλες προσθέτουμε την σαλμονέλα (αν θέλουμε βάζουμε και λίγο σκορβούτο), και το vanish oxy active. Μόλις αρχίσει να αφρίζει ρίξτε και το ρύζι. Όταν θα έχει βράσει και το ρύζι το σουρώνετε και με ένα κουταλάκι αδειάζετε το μίγμα στο κέντρο των πέντε νούφαρων. Αφού τελειώσει το ρύζι σε κάθε ένα από το νούφαρα βάζετε και από την σκόνη που φτιάξαμε τρίβοντας όλες τις ταμπλέτες baygon στον τρίφτη, και μία φέτα κασέρι για τοστ και με τα χέρια σας τυλίγετε ένα ένα τα νούφαρα κυλινδρικά Κάντε τα να μοιάσουν με πουράκια. Καλή σας όρεξη!!!

 

Advertisements

2 Comments

  1. Τέλειο αν και αρτίσιμο!!

  2. maLAKIA


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: